Gdyby były do zaznaczenia 3 opcje to nie wahałbym się ani sekundy. A tak musiałem wykluczyć kogoś z dwójki Meireles - Falcao, zostawiłem El Tigre bo... sam w sumie nie wiem dlaczego Może dlatego, że Falcao jeszcze 2011r. strzelał dla nas gole ? Obydwu zawodników cenię tak samo i powrót każdego z nich dałby mi taką samą radość. No, a Quaresma to wiadomo u mnie był numerem jeden
Zaznaczyłem i Falcao i Quaresme, bo moim zdaniem to są dwaj najlepsi zawodnicy. Wahałem się między Meirelsem, a Quaresmą, ale wybrałem skrzydłowego, bo darzę go wielką sympatią. Na pierwszym miejscu Falcao, bo najbardziej mi go brak.
To ja tym razem zagłosowałem na Falcao i Meirelsesa, bo po przemyśleniu sprawy uznałem, że bardziej nam się przydadzą niż Quaresma. Mamy jednego def poma, tak więc Raul mile widziany. Nie wiadomo jak będzie z Janko, więc chcem spowrotem El Tigre . Co do Ryśka, to mamy Jamesa, Hulka, Varelę, Cristiana, Djalmę i Iturbe'a. Nie potrzeba nam siódmego skrzydłowego.
Meireles i Quaresma Quaresma- nie da się tego opisać :d brakuje mi jego techniki Meireles- bo chcę obejrzeć środek pola Meireles - Lucho Nie dałem Falcao bo szczerze mówiąc nie lubiłem go aż tak bardzo. Ceniłem go za to ile strzelił dla Porto ale jego gra mi się nie podobała
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym"