Przyszedł mail dotyczący aukcji charytatywnej, do wylicytowania koszulka FC Porto z autografami:
Dzień dobry,
piszę z prośbą...
W ramach prowadzonej przez siebie fundacji Keepers Foundation - wśród wielu innych działań sportowych i charytatywnych - przeznaczam na aukcje różnego rodzaju pamiątki i sprzęty. Dochód z nich przekazuję na pomoc dzieciakom w Polsce i na całym świecie.
Dzięki dobremu sercu znajomych w Portugalii mogłem zdobyć i wystawić na sprzedaż koszulkę FC Porto - myślę, że bardzo cenną dla kibiców.
Dochód z aukcji przeznaczony jest na wsparcie wyjazdu charytatywnego w styczniu 2017 roku i zakup sprzętu sportowego, przyborów szkolnych i higienicznych dla ASOLATE - organizacji skupiającej sieroty i dzieci ulicy w Kibungo, na przedmieściach Kigali w Rwandzie, kraju będącego świadkiem tragedii ludobójstwa, w czasie którego 350 000 dzieci było świadkami śmierci swoich rodziców i rodzeństwa.
Czy bylibyście tak dobrzy aby pomóc mi w promocji tej aukcji? Udostępniając ją w możliwych, dostępnych dla Was kanałach?
http://allegro.pl/koszulka-fc-porto-z-a ... 98307.htmlWierzę, że dzięki temu będziemy mogli razem zrobić dobre rzeczy dla dzieciaków.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Pozdrawiam serdecznie
Marek Dragosz
tel. 508695873