Football Manager 2010

Moderator: Redakcja

Postprzez Michał » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 12:28

Na pewno większość słyszała o tej grze... jestem ciekawy czy są na tym forum jacyś fanatycy (jak ja :D) tej produkcji:

Aktualnie jestem w zimie 2011 jedenastego roku i po dwóch sezonach wygrałem już trochę. Nie chodzi mi o to żeby się chwalić, ale po prostu podzielić dokonaniami: wygrałem z drużyną smoków mistrzostwo w drugim sezonie (w pierwszym trzecie miejsce za Benfą i Sportingiem), w pierwszym Puchar Portugalii, w (drugim sezonie opadłem w półfinale z bodajże Nacionalem), w Europie też nie najgorzej w pierwszym sezonie ćwierćfinał LM (odpadłem z Milanem (2:0, 1:3) bramki na wyjeździe!!!!), w drugim finał odpowiednika LE (nie pamiętam jak to się nazywa), przegrany z Aston Villa 3:2 (przegrywałem 3:0). Aktualnie jak już mówiłem jestem mniej więcej w połowie sezonu, II w tabeli (tracę punkt do Lwów), w pucharze jak na razie miałem farta w losowaniach, więc wciąż w nim jestem, w LE 1 miejsce w grupie komplet punktów (po 5 meczach), ale łatwa grupa (Metalist, Everton i Hajduk Split (Chorwaci drudzy w grupie!). Tak więc nie miało to charakteru chwalenia się, bo wiem, że są większe koksy w tą grę.
Michał
Kluczowy zawodnik

Postprzez Vasco » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 15:44

Grę w piłkę na komputerze zakończyłem na Sensible Soccer ;) Chociaż nie - raz współpracowałem przy turnieju nowej FIFY i w czasie, gdy było mało chętnych, to trochę pograłem na PS3.
Vasco
Site Admin

Postprzez Bruno Alves » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 17:42

Ja się ograniczam do grania w Fifkę na PS3
Polecam ;)

Może utworzymy swoją drużynę wirtualnymi gwiazdami obecnie jestem w drużynie Czarni Jasło gdzie gra 4 polaków.
Bruno Alves
Junior

Postprzez pawcyk27 » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 22:17

Ja tam poprzestałem na Czempionszip Menadżer 4 :P Ta gra zbyt uzależnia, przynajmniej mnie :P.... To była pierwsza wersja w której pojawiła się animacja meczu ligowego w postaci kapitalnych kółeczek :D Jestem fanem Pro Evolution Soccer, i od czwórki gram w każdą kolejną edycję. W obecnej gram tryb zostań gwiazdą, 5 sezon, klub : FC Barcelona. Co do internetowych gierek to grałem z 2 lata Managerzone i doszedłem od 8 do piątej ligi ale gra się znudziła... Uprawiałem też wirtualnie marihuanę i grałem na kurniku w bilard i inne miejscowe gierki :P
pawcyk27
Manager

Postprzez Michał » wtorek, 13 grudnia 2011, 09:25

Też cisnąłem w CM4, ale mi się znudziła (bo to było demo), poza tym kupiłem sobie CM8 i uzależniłem się od tej gry.
Michał
Kluczowy zawodnik

Postprzez NightWarrior » wtorek, 13 grudnia 2011, 20:09

Ja gram obecnie w FM 2012,a cały cykl znam i lubię od kilku lat :) Uzależnia toto straszliwie,ale nigdy nie zapomnę gdy bodajże w edycji 2009 z jakiegoś słabeusza z niższej włoskiej ligi zrobiłem potęgę, która gromiła w LM takie firmy jak Inter czy, chociażby MU :D Ech,wspomnień czar :P
Kliknij jeżeli chcesz się dowiedzieć jak to jest patrzeć na świat moim okiem ;)
NightWarrior
Portista

Re: Football Manager 2010

Postprzez marcelo » niedziela, 26 lutego 2012, 14:34

Też gram w FM ale starszego bo w 2006, tak to FIFA, oczywiście gram FC Porto
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym"
marcelo
Junior

Re:

Postprzez Michał » niedziela, 26 lutego 2012, 15:37

pawcyk27 napisał(a):Uprawiałem też wirtualnie marihuanę

:D :D :D Gdzie? :D :D :D
Michał
Kluczowy zawodnik

Postprzez pawcyk27 » niedziela, 26 lutego 2012, 18:07

Aaa na facebooku była taka gierka kiedyś, w sumie to dalej jest : https://www.facebook.com/dialog/oauth?c ... ish_stream :P
pawcyk27
Manager

Postprzez Numizmatyk » środa, 29 lutego 2012, 22:13

Ja tam gram w FM2011, bo 12 jakoś mi nie podchodzi ;C, ale też 09 nie pogardzę.
Numizmatyk
Junior

Powrót do Varia