przez Michał » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 12:28
Na pewno większość słyszała o tej grze... jestem ciekawy czy są na tym forum jacyś fanatycy (jak ja :D) tej produkcji:
Aktualnie jestem w zimie 2011 jedenastego roku i po dwóch sezonach wygrałem już trochę. Nie chodzi mi o to żeby się chwalić, ale po prostu podzielić dokonaniami: wygrałem z drużyną smoków mistrzostwo w drugim sezonie (w pierwszym trzecie miejsce za Benfą i Sportingiem), w pierwszym Puchar Portugalii, w (drugim sezonie opadłem w półfinale z bodajże Nacionalem), w Europie też nie najgorzej w pierwszym sezonie ćwierćfinał LM (odpadłem z Milanem (2:0, 1:3) bramki na wyjeździe!!!!), w drugim finał odpowiednika LE (nie pamiętam jak to się nazywa), przegrany z Aston Villa 3:2 (przegrywałem 3:0). Aktualnie jak już mówiłem jestem mniej więcej w połowie sezonu, II w tabeli (tracę punkt do Lwów), w pucharze jak na razie miałem farta w losowaniach, więc wciąż w nim jestem, w LE 1 miejsce w grupie komplet punktów (po 5 meczach), ale łatwa grupa (Metalist, Everton i Hajduk Split (Chorwaci drudzy w grupie!). Tak więc nie miało to charakteru chwalenia się, bo wiem, że są większe koksy w tą grę.