Wisła Kraków - Liga Mistrzów

Moderator: Redakcja

Postprzez pawcyk27 » czwartek, 18 sierpnia 2011, 00:11

Po wyeliminowaniu Skonto Rygi (1-0. 2-0) i Litexu Łowecz (1-1, 3-1) Krakowska Wisła kontynuuje swoją piękną passę w europejskich pucharach. Dzisiejszego wieczoru gracze Białej Gwiazdy pokonali Cypryjski Apoel 1-0 po kapitalnej bramce Patryka Małeckiego. Wisła zagrała podobnie jak we wszystkich swoich dotychczasowych ligowych spotkaniach, a także prawie wszystkich Pucharowych (wyjątkiem było spotkanie z Litexem u siebie) czyli głównie skupiając się na defensywnie. Jak widać narazie przynosi to skutki i miejmy nadzieję, że taka taktyka pomoże w spotkaniu rewanżowym. Jak myślicie czy Wisła podoła oczekiwaniom i w rewanżu wyeliminuje Apoel? Czy w końcu polska drużyna zagra w fazie grupowej Ligi Mistrzów? W tym temacie proszę dawać swoje opinie :) Osobiście jako kibic Wisły uważam, że rewanż będzie bardzo ciężkim spotkaniem ale gracze Białej Gwiazdy podołają i wejdą do tych elitarnych rozgrywek. Robert Maskant jak narazie udowadnia, że ma nosa do taktyk w meczach pucharowach i myślę, że i tym razem wymyśli coś skutecznego na rywala ;)
pawcyk27
Manager

Postprzez Berni » czwartek, 18 sierpnia 2011, 10:17

Zawsze tak jest,że pierwszy mecz zawsze sie wygrywa ,a w drugim 2:) i bum nie ma pucharow tez tak bedzie teraz. Chce zeby przeszli zeby potem ogladac jak inne zespoly tworza dwucyfrowe wyniki. Jezeli przejda to na pewno beda w grupie z jakims pierwszym zespolem jakiejs ligi.
Berni
Junior

Postprzez NightWarrior » czwartek, 18 sierpnia 2011, 10:36

Wczoraj był mecz z APOEL-em i powiem to tak: wynik lepszy od gry bo Cypryjczycy wcale nie zaprezentowali się słabo.Pozostaje mieć nadzieję że cypryjski klimat nie zaszkodzi Wiślakom i na wyjeździe postarają się o solidny wynik.Na pewno presja będzie im pętać nogi w końcu mają szansę dostać się tam gdzie żaden polski klub się nie dostał od 15 lat.Ja jednak jestem dobrej myśli i wierzę w awans Wisły.
Kliknij jeżeli chcesz się dowiedzieć jak to jest patrzeć na świat moim okiem ;)
NightWarrior
Portista

Postprzez pawcyk27 » wtorek, 23 sierpnia 2011, 18:35

Rewanż już dziś ! :) Jeżeli uda się nam zdobyć jako pierwszym bramkę będziemy w naprawdę genialnym położeniu :) Bowiem ciężko sobie wyobrazić by po stracie gola na własnym stadionie cypryjczycy zdołali wbić trzy bramki Pareice i jego kolegom z obrony. Już nie mogę się doczekać spotkania, nie mogę się doczekać losowania grup LM i spotkania Wisła - Porto :D
pawcyk27
Manager

Postprzez Futbolówka » wtorek, 23 sierpnia 2011, 23:02

To jest już KONIEC marzeń Wisły o LM. Niestety... słabiutko zagrali chłopcy. 15 lat, za rok powiemy 16, za dwa lata 17....
Futbolówka
Młody talent

Postprzez pawcyk27 » środa, 24 sierpnia 2011, 20:32

Fatalny mecz Wiślaków i zasłużona porażka.... ;( Powodzenia w Lidze Europejskiej !!!
pawcyk27
Manager

Postprzez Berni » czwartek, 25 sierpnia 2011, 17:54

Powiem tyle ahhahaha.
Berni
Junior

Postprzez Numizmatyk » czwartek, 25 sierpnia 2011, 19:29

Powiem, temat do zamknięcia ;)
Numizmatyk
Junior

Powrót do Varia