Strona www.fc-porto.pl

Moderator: Redakcja

Re: Strona www.fc-porto.pl

Postprzez Vasco » niedziela, 12 lutego 2012, 23:17

Konkretnych dat nie podam. Mam chwilę, to "grzebię" i dodaję... Pierwszeństwo ma część redakcyjna. Menu jest zaraz po tym. No i doszedł chat, który też powinien być jak najszybciej, skoro nie działa ten na forum...

Gdybyśmy zostali przy pierwotnym forum, to by odpadło sporo rzeczy, które musiałem naprawiać... i byłbym pewnie na końcu roboty... [A nie mówiłem?..]
Vasco
Site Admin

Postprzez Numizmatyk » poniedziałek, 13 lutego 2012, 00:11

Z tego co czytałem, jest możliwość zrobienia czegoś na pozór SB, tylko trzeba napisać skrypt, a później na bb-codes zamienić ... Poczytam poszukam, może coś znajdę :)

Znalazłem jakieś sb na francuskiej stronie, jutro po testuje, aha do końca tyg powinienem wyrobić się z forum.
Numizmatyk
Junior

Postprzez pawcyk27 » poniedziałek, 7 maja 2012, 21:14

Jedno pytanko. Zamierzacie zrobić pasek przewijania w shoutboxie ? :)
pawcyk27
Manager

Postprzez Vasco » wtorek, 8 maja 2012, 10:38

Odpowiadając krótko: tak :(
Vasco
Site Admin

Postprzez domi » wtorek, 8 maja 2012, 14:01

Skoro Vasco już powrócił, to chciałem zadać pytanie, co dalej ze stroną. Nowa grafika została wprowadzona na początku stycznia i od tego czasu zaszły niewielkie zmiany. Przyznam, że to trochę frustrujące. Każdy myślał, że nowa grafika bardziej spopularyzuje stronę oraz przedstawi ją jako nowoczesną witrynę, a na razie nic z tego. Już teraz można zauważyć, że część czytelników odeszła od nas. Oczywiście można próbować przyciągnąć ich z powrotem, ale do tego są potrzebne zmiany. Pytam się ciebie Vasco, czy masz jeszcze zamiar poczynić jakieś zmiany prowadzące do reaktywacji witryny, czy planujesz się wycofać z interesu?
domi
Młody talent

Postprzez Vasco » czwartek, 10 maja 2012, 12:34

Na zadane pytania odpowiedziałem Ci znacznie wcześniej niż napisałeś powyższy post.

Jak rozumiesz "reaktywację witryny"? Bo chyba inaczej niż słownikowe znaczenie tych wyrazów.

Skąd pomysł mojego "wycofania się z interesu"?
Vasco
Site Admin

Postprzez domi » czwartek, 10 maja 2012, 18:21

Formalnie witryna nie upadła, ale nie da się ukryć, że ku temu zmierza. A jeżeli chodzi o wycofanie się z interesu, to miałem na myśli to, że obecnie poświęcasz mniejsze zainteresowanie witryną. Gdy wprowadziłeś nowy layout pisałeś, że pozostałe zmiany zostaną wprowadzone najbliższych dni. Jako dowód podaje link do tego artykułu: http://www.fc-porto.pl/2218,nowy-wyglad-strony.

Po prostu ja, ale myślę, że także i inni użytkownicy chcemy wiedzieć, kiedy zostaną wprowadzone obiecane zmiany. Od dnia ukazania się tego artykułu minęło trochę czasu, a zmian w tym okresie zaszło nie wiele. Powiedz co z dalszymi zmianami, kiedy je ujrzymy i czy w ogóle?
domi
Młody talent

Postprzez Numizmatyk » piątek, 11 maja 2012, 00:08

Nie ma co robić niepotrzebnych spięć, fakt ostatnio mało się dzieje ... Ale ten portal to tylko tak odskocznia od rzeczywistości, chociaż wiadomo że chcemy jak najlepiej, najprofesjonalniej, ciężko z czasem, jakbym miał jakiekolwiek pojecie o kodowaniu stron czy czymkolwiek idącym w tym kierunku to bym pomógł a tak, to mogę narzekać jak wszyscy ...
Numizmatyk
Junior

Postprzez Vasco » piątek, 20 lipca 2012, 19:08

Czy działa Wam logowanie/wylogowanie na stronie głównej? U mnie na FF nie mogę kliknąć ani wpisać. Pod IE działa.

Zmieniłem serwer i zauważyłem to podczas sprawdzania czy wszystko "wstało".

Przyda się informacja czy nie działa od wczoraj/dziś, czy np. od tygodnia. Mam ustawione autologowanie, więc nie korzystałem z logowania na głównej - nie wiem od kiedy jest problem.
Vasco
Site Admin

Postprzez umbro122 » sobota, 21 lipca 2012, 19:15

Też mi nie działa, ale nie wiem od kiedy, bo podobnie jak Ty mam ustawione autologowanie.

A co w ogóle z gazetką? Kto się nią do tej pory zajmował?
umbro122
Manager

Postprzez Michał » poniedziałek, 23 lipca 2012, 19:17

umbro122 napisał(a):A co w ogóle z gazetką?

Gazetka jest wciąż w toku robienia, ale z powodu wakacji mamy opóźnienia... jednak już niedługo powinna się pojawić...
Michał
Kluczowy zawodnik

Postprzez umbro122 » poniedziałek, 13 sierpnia 2012, 22:23

W newsach, które staram się dodawać często mógłbym dodawać też cytaty z różnych wywiadów. Jednak źródła z jakich korzystam są w języku portugalskim. Czytam je za pomocą google translatora, bo nie znam portugalskiego. Moje pytanie jest takie. Czy jest ktoś, kto potrafi tłumaczyć z portugalskiego na polski dużo lepiej niż translator? Czy mógłbym liczyć na jego/jej wsparcie w postaci tłumaczenie? Jeżeli jest taka osoba to proszę o kontakt najlepiej na gg: 6018825, bądź e:mail : pawelr225@vp.pl
umbro122
Manager

Postprzez pawcyk27 » środa, 15 sierpnia 2012, 00:13

Dałoby się dać na stronkę jakieś sondy ? Które miejsce zajmie w lidze/ LM/ Porto ?, kto opuści zespół w obecnym okienku transferowym ? Lub cokolwiek? :) Myślę, że dobry pomysł tylko co na to inni i czy trudno coś takiego zrobić ?
pawcyk27
Manager

Postprzez Vasco » sobota, 1 września 2012, 20:09

Te sondy muszą być na głównej? Bo jeśli nie, to na forum można je oczywiście tworzyć. Jeżeli muszą być na głównej, to dopiszę sobie to do listy.
Vasco
Site Admin

Postprzez pawcyk27 » niedziela, 2 września 2012, 21:25

Mi by pasowały na głównej, zawsze jak jakis gosc wejdzie to sobie kliknie, a to wynik meczu a to jakis transfer. Mogłyby być ale nie aż tak koniecznie. Może inni się wypowiedzą ;)
pawcyk27
Manager

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do www.fc-porto.pl